dinsdag 28 juni 2011

Agenda: Art Knokke-Heist 02.07.11

De aantrekkingskracht van Knokke-Heist wordt bepaald door de fijne sfeer, strand en zee, shoppen, gastronomie, terrasjes, flaneren, wandelen, fietsen en puur genieten. Op elk gebied wordt naar kwaliteit gestreefd. Tal van bezoekers houden van ons kunstaanbod. Want Knokke-Heist en kunst gaan hand in hand.
Knokke-Heist presenteert op 2 vierkante kilometer meer dan 60 galeries, talrijke vernissages, een parcours langs monumentale beelden in de stad, en het hele jaar door allerhande tentoonstellingen.
Een vernissage in een van onze galeries is altijd een belevenis. Maar als u naar Knokke-Heist komt en u heeft de keuze uit meerdere vernissages dezelfde dag dan wordt dat zeker de moeite om een extra weekendje naar onze badstad te komen.
Art@knokke-heist is een nieuw initiatief. De formule is eenvoudig: verschillende galeries stemmen hun agenda 3 keer per jaar op elkaar af voor een vernissage. Met een bundeling van een aantal vernissages georganiseerd op, en geconcentreerd in één dag, valt het u, als galeriebezoeker, een stuk eenvoudiger om een efficiënte agenda te plannen.

De tweede editie telt 31 galeries en vindt plaats op 2 juli, voor velen de eerste zaterdag van de zomervakantie. De volgende art@knokke-heist zijn gepland op 29 oktober 2011 en 31 maart 2012.
bron: www.artknokke-heist.be


Geen opmerkingen:

Een reactie posten